Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16656

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
heet
frituren
vijzelen
stoven
ei
vleesvervanger
zoet-zuur
pittig
blancheren
zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Smoor Tahu Telor
Gekookte eieren en tahu gesmoord in ketjap
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!