Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16663

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stoven
pittig
vijzelen
heet
stomen
zuur
bakken
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Bungkus
Rijstpakketjes
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Cumi Kukus Isi Udang
Gevulde inktvis met garnalen in een zeer pitt...
Ayam Bawang Dua
Gesudderde, pittige kip met zilveruitjes
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!