Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16713

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
blancheren
zoet
frituren
marineren
heet
koud
vijzelen
pittig
bakken
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Tahu Djawa
Gebakken tofublokjes met gula djawa
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Kering Tempeh Kacang Teri
Drooggebakken pittige tempeh met gezouten vis...
Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!