Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16785

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
koken
marineren
frituren
stomen
bakken
pittig
stoven
koelen
koud
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen

Bijgerechten

Tahu Lapis Goreng
Gefrituurde pakketjes van tofu gevuld met gar...
Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Udang Masak Kuning
Pittige garnalen in een gele kokossaus
Rebus Kubis
Gekookte, kruidige witte kool met garnalen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!