Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16786

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
bakken
heet
frituren
stoven
vijzelen
pittig
zoet
zuur
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Babi Panggang Tiga
Gebakken varkensvlees in een zoete saus

Groente / fruitgerechten

Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!