Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1681

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
bbq
vijzelen
frituren
grillen
zoet-zuur
rauw
koud
blancheren
pittig
lauw
koelen

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Sateh Udang Tiga
Spiesjes van garnalen
Bubur Ikan Kakap
Pap van rijst met visfond en red snapper
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Sateh Ayam Ponorogo
Reepjes kipfilet aan een spies
Selada Sayur
Salade van komkommer, tauge en ananas met kru...
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Taoco
Courgettes en bleekselderij in een saus met t...
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!