Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16856

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
heet
pittig
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking

Groente / fruitgerechten

Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!