Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16968

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
stoven
blancheren
heet
vijzelen
marineren
pittig
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...

Groente / fruitgerechten

Sop Kacang Merah Dua
Bruine bonensoep met rundvlees
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!