Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16982

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
blenden
koud
stomen
zoet
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Tongseng
Rundvlees met kool
Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap
Bakso Ayam
Balletjes van kippengehakt voor in een soep
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!