Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16984

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
bbq
grillen
blenden
marineren
stomen
zoet
vijzelen
blancheren
zoet-zuur
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Dadar Tomat
Omelet met blokjes tomaat
Sateh Lilit Ayam
Spiesjes van kippengehakt met een ketjapsaus
Ikan Kukus
Gestoomde vis en speklapjes met gember
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh

Groente / fruitgerechten

Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!