Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17130

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
rijst
gevogelte
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
koud
lauw
stoven
marineren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa Dua
Gebakken rijst met kipfilet, reepjes omelet e...
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Sambal Tempeh Bakar
Sambal op basis van tempeh
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!