Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17196

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
stoven
vijzelen
frituren
marineren
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt
Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!