Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17515

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
stomen
vijzelen
marineren
stoven
bbq
grillen
zoet
heet
blenden
zuur
koud
oven
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Sambal Goreng Hati
Gekookte kippenlever in saus
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Sateh Kere
Blokjes zoete tempeh aan een spies met pindas...

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...
Ayam Betutu
Gegrilde, gevulde kip in bananenbladeren

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!