Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17699

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
frituren
zuur
stoven
heet
grillen
vijzelen
zoet-zuur
pittig
marineren
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Bebek Itik
Eend in scherpe saus
Babi Tulang Cin
Gestoofde varkensribbetjes

Groente / fruitgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!