Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17780

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
marineren
stomen
heet
zoet
zoet-zuur
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Bebotok Jamur Tiram
Gestoomde pakketjes met kippengehakt en oeste...
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Tumis Udang Jengkol Pedis
Grote garnalen in een hete saus
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus

Groente / fruitgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!