Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17820

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
marineren
heet
frituren
stoven
vijzelen
blancheren
oven
pittig
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Dadar Djawa
Omeletreepjes op Javaanse wijze
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!