Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1893

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
frituren
bakken
oven
marineren
vijzelen
zuur
heet
zoet-zuur
pittig
blancheren
koud
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Tahu Acar Ayam
Gefrituurde tofu met kip bestrooid met bieslo...
Laksa Betawi
Kippensoep met kokosmelk en mihoen

Groente / fruitgerechten

Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Laksa Penang
Soep met makreel, eiermie en ananas

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!