Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #260

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
frituren
pittig
blenden
stomen
koelen
vijzelen
heet
bbq
grillen
marineren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!