Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3563

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
heet
bbq
stomen
stoven
zoet-zuur
marineren
frituren
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Sateh Tempeh
Vegetarische sateh van tempeh
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Ayam Taoco
Kip in een kruidige zwarte bonensaus
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus

Groente / fruitgerechten

Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!