Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3706

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
stoven
blenden
heet
marineren
vijzelen
stomen
blancheren
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Bebek Cabe Hijau
Gestoofde eend in een pittige kokosmelksaus
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Loempia Semarang
Loempia's met saus en frisse komkommer ac...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!