Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3927

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
pittig
koken
wokken
bakken
heet
bbq
grillen
stoven
vijzelen
frituren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Frikadel Udang Dua
Gefrituurde garnalenkoekjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!