Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3932

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
vijzelen
pittig
bakken
blenden
frituren
heet
koelen
lauw
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Bakwan Dua
Gefrituurde garnalen taugebollen
Corned Beef Nenek
Corned Beef van mijn oma
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!