Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4020

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
bakken
frituren
oven
koud
heet
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Pecel Ayam
Gekookte kip in kokosmelk met geraspte kokos
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Sambal Goreng Tempeh Bumbu Petis
Gestoofde tempeh in een pittige saus

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Dadar Kelapa
Kruidige omelet met kokos
Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!