Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4174

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
bakken
marineren
stoven
pittig
vijzelen
blenden
zuur
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Hati Rebus
Gebakken lever gestoofd in heerlijke bouillon
Ikan Asem Pedis
Gebakken vis met zoet/zure saus
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Cah Andewi
Andijvie met kruiden

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!