Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4175

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
vijzelen
pittig
blancheren
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...
Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!