Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4485

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
oven
pittig
bakken
stoven
blenden
marineren
frituren
heet
bbq
zuur
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ayam Gulung Isi Sayur
Rolletjes kipfilet gevuld met wortel en kouse...
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!