Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4629

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
bakken
blenden
vijzelen
marineren
frituren
zoet
oven
zoet-zuur
bbq
zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Babi Tulang Cin
Gestoofde varkensribbetjes
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!