Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4640

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
pittig
vijzelen
heet
blancheren
zoet-zuur
marineren
rauw
blenden
koud
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Ayam Gomeh
Gestoofde kip in een dikke kokossaus
Bebotok Daging Pedis
Gestoomde koolpakketjes gevuld met pittig geh...
Dendeng Daging
Drooggebakken rundvlees met kruiden en kokosm...
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!