Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4649

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
marineren
pittig
stoven
bakken
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Abon Ayam Tiga
Drooggebakken kip met kruiden
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen
Bumbu Bali Daging
Rundvlees in kruidige kokosmelksaus
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!