Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4873

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
bakken
frituren
heet
marineren
oven
zoet-zuur
blancheren
zoet
lauw
zuur

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Pesmol Ikan Mas
Gefrituurde karper in kruidige bouillon
Ayam Pelalah
Uitgeplozen, gebakken kip geserveerd met hete...
Sambal Kacang
Hete pindasaus
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge

Groente / fruitgerechten

Sambal Kacang Tempeh Teri
Gebakken zoete tempeh met pinda's en zout...
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus

Acars

Acar Cumi Asin
Gezouten inktvis met mais in een zure stervru...
Download de rijsttafel
Moment geduld!