Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4931

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
pittig
bakken
frituren
zoet
stoven
koud
marineren
zoet-zuur
lauw
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Pindang Tahu
Gefrituurde tofu in een kruidige saus
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Ayam Sumba
Gestoofde kip in kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!