Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5016

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
stoven
vijzelen
pittig
frituren
bakken
stomen
lauw
zoet-zuur
heet
blenden
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Tongseng
Rundvlees met kool
Sambal Goreng Babi
Gebakken tahu met spek in pittige saus
Lemper Semar Mendem
Kleefrijstrolletjes met kippengehakt gerold i...
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!