Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5089

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
bakken
stoven
heet
blenden
frituren
vijzelen
stomen
koelen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Kari Ikan Dua
Gebakken visfilet in kerriesaus
Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus
Bebek Menyatnyat
Gestoofde eend in pittige saus
Bakwan Cumi Bumbu Kunyit
Gefrituurde, krokante inktvisringen met citro...

Groente / fruitgerechten

Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!