Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5095

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
vijzelen
stoven
pittig
marineren
oven
stomen
blenden
zuur
heet
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Kupang Pedis
Gebakken mosselen in een saus
Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon
Ikan Bumbu Bali Tiga
Lekkerbekjes in een kruidige ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Ikan Kukus Sambal Siram
Gestoomde red snapper overgoten met een zure,...
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!