Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5169

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
vijzelen
zoet-zuur
marineren
frituren
heet
stoven
blenden
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!