Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5301

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
heet
oven
stomen
blenden
zoet-zuur
marineren
frituren
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Bakso Udang
Gestoomde balletjes van garnalen in bouillon
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Pindang Tongkol Peteh
Tonijn gestoofd in pittige kokosmelk met pete...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!