Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5448

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
heet
vijzelen
bakken
pittig
frituren
zuur
bbq
stomen
koelen
koud
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Rempah
Gehakt kroketjes met kokos
Ayam Goreng Tepung Pedis
Krokant gefrituurde kip met een jasje van sam...
Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies

Groente / fruitgerechten

Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!