Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5480

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
heet
marineren
bbq
grillen
vijzelen
frituren
stoven
pittig
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Baronang Bakar Sambal Ketjap Pedis
Gegrilde dorade met een pittige ketjapsaus
Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!