Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5710

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
frituren
vijzelen
stoven
pittig
marineren
blancheren
blenden
bakken
zoet-zuur
koud
bbq
rauw
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Ayam Rebus
Kip in heerlijke kruidige saus
Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Balado Spruitjes
Smoor van spruitjes
Smoor Terong
Gesmoorde aubergines in bouillon
Bakso Tetelan
Balletjes van rundvlees in bouillon
Dadar Kari Dua
Rolletjes van ei met een kerriesaus

Groente / fruitgerechten

Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!