Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5769

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
pittig
bakken
wokken
vijzelen
marineren
bbq
heet
blenden
frituren
stoven
stomen
koud
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Sateh Udang Tiga
Spiesjes van garnalen
Ikan Kembung Bumbu Kunyit
Makreel van de barbecue met een pittige kokos...
Sambal Goreng Hati Kentang
Pittige stoofschotel van lever en aardappel
Rebus Kubis
Gekookte, kruidige witte kool met garnalen
Sateh Tempeh
Vegetarische sateh van tempeh
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Sambal Tanak
Sambal van zoute visjes en petehbonen met kok...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!