Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5920

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
heet
stoven
blancheren
vijzelen
frituren
koud
lauw
pittig
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...
Sambal Tempeh Bakar
Sambal op basis van tempeh
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Sambal Goreng Udang Perai
Garnalen en prei in een kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!