Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5994

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
zoet
heet
bbq
grillen
blenden
koelen
koud
lauw
zuur
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Teri
Gefrituurde droge kip
Daging Masak Madu
Reepjes runderhaas met honing, tauge en papri...
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Sateh Kere
Blokjes zoete tempeh aan een spies met pindas...
Ayam Ingkung
Gestoofde kip in kokosmelk, van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!