Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6119

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
marineren
wokken
pittig
vijzelen
stoven
blancheren
zuur
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus

Groente / fruitgerechten

Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!