Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6147

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
marineren
frituren
stoven
vijzelen
bbq
blancheren
koud
zoet
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Ikan Tumis Takokak
Gebakken vis in een saus met wilde aubergine ...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Tahu Ketoprak
Tahu en tauge overgoten met een ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!