Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6213

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
vijzelen
marineren
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet

Bijgerechten

Abon Sapi
Pikante drooggebakken rundvlees
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Tempeh Goreng Irisan
Gefrituurde plakjes tempeh
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!