Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6232

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
pittig
stoven
bakken
zoet
frituren
oven
marineren
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Kari Tahu Dua
Pittige, gesmoorde tofu in kokos-kerriesaus
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!