Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6397

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
vijzelen
stoven
bakken
zuur
oven
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens

Bijgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus

Groente / fruitgerechten

Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!