Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6470

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
stoven
blenden
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Ayam Bumbu Rujak Empat
Kip in een kruidige kokossaus
Ikan Djeruk Tomat
Gestoofde kabeljauwfilet met tomaten
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze

Groente / fruitgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!