Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6511

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
stoven
vijzelen
bakken
zuur
heet
frituren
marineren
blancheren
zoet-zuur
koud
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Cumi Cabe Kering
Zoet/zure pittige inktvis
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Tahu Telor Saus Kacang
Omelet met tofu overgoten met een pittige pin...
Lontong Sayur Betawi
Gestoofde jonge papaya met kouseband en lonto...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!