Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6521

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
pittig
vis
rijst
heet
frituren
marineren
bbq
koken
bakken
zuur
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Rendang Dua
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Fu Yong Hai
Gevulde omelet met champignons, groenten en s...
Ikan Asem Manis Dua
Vis met een kruidige, zoet/zure saus
Ayam Goreng Kremes
Gebakken kip bestrooid met een crispy laag
Pempek Kulit Ikan
Gefrituurde viskoekjes

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!